Корпоратив – свято, мета якого полягає в зближенні всього колективу компаній, фірм та інших організацій. Співробітники зможуть весело провести час, познайомитися з новими колегами, обговорити цікаві теми з уже добре знайомими співробітниками в не робочій обстановці.

Але насамперед потрібно вибрати ресторан для корпоративу (Київ). Велика кількість закладів дещо ускладнює процес вибору ідеального закладу, а тому важливо переглянути фото залів, почитати відгуки гостей, які вже відвідували кафе або ресторан.

Як правильно і швидко зарезервувати столик?

Спочатку важливо забронювати необхідну кількість столиків, щоб точно бути впевненим, що на вас чекають і все готово до майбутнього святкування.

Більшість сучасних закладів пропонують швидкий варіант резерву в режимі онлайн. Для цього достатньо заповнити запропоновану форму:

  • Вказати ім’я та контактний номер для зворотного зв’язку.
  • Вибрати відповідну дату і визначитися з часом проведення конкретного заходу.
  • Вказати кількість гостей.
  • Вибрати зал із запропонованого списку.
  • Залишити власні побажання, стосовно майбутнього корпоративу.

Після цього із замовником зв’яжеться менеджер закладу для прийняття всієї інформації та обговорення інших важливих деталей.

Ідеальне меню – ніхто не піде голодним

Щоб Ваш корпоратив у Києві пройшов не тільки весело, але ще й смачно, слід подбати про меню. На вибір страв впливає одразу два основні чинники:

  1. Певна кількість запрошених гостей.
  2. Індивідуальні переваги кожного гостя.

В обов’язковому порядку стандартне меню повинно містити різні позиції з наступних категорій: холодні закуски і салати, гарячі закуски і основні страви, хлібобулочні вироби, різні сети – м’ясні та рибні.

Переваги проведення корпоративів у FIJI LOUNGE BAR

Обираючи FIJI LOUNGE BAR для проведення власного корпоративу, кожен замовник отримує особистого менеджера, який допоможе організувати захід “від” і “до”. Завдяки індивідуальному підходу до гостей, вдасться задовольнити запити та вподобання кожного. До уваги гостей будуть запропоновані приклади стандартного корпоративного меню, на основі якого вдасться створити своє – ідеальне меню з оптимальним поєднанням страв і напоїв.

Велика і маленька компанія: як відзначити корпоратив з комфортом?

Власники компаній і фірм часто стикаються з двома поширеними проблемами в процесі організації корпоративів:

  • Де розмістити таку велику кількість співробітників?
  • Де розмістити невелику кількість співробітників, щоб усім було комфортно?

Спеціально для цього заклади в Києві пропонують кілька варіантів залів із різною кількістю посадкових місць. Наприклад, маленькими вважаються компанії, де кількість гостей не перевищує 15 осіб, а великі – це компанії з 70-100 осіб.

Розважальна програма

Організувати Ваш корпоратив у Києві може команда професіоналів, яка знає все про святкування заходів з урахуванням заданої тематики, стилю.

В якості розважальної програми часто вибирають:

  • Індивідуальне караоке із заготовленими піснями.
  • Виступ Dj з популярними треками.
  • Ведучого заходу, який не дозволить нудьгувати.
  • Вокаліста, який готовий виконати улюблені пісні кожного гостя.

Додатково можна скористатися послугами декоратора, який оформить зал у певному стилі, викликати фотографа, щоб закарбувати важливі моменти.