Корпоратив – свято, мета якого полягає в зближенні всього колективу компаній, фірм та інших організацій. Співробітники зможуть весело провести час, познайомитися з новими колегами, обговорити цікаві теми з уже добре знайомими співробітниками в не робочій обстановці.
Але насамперед потрібно вибрати ресторан для корпоративу (Київ). Велика кількість закладів дещо ускладнює процес вибору ідеального закладу, а тому важливо переглянути фото залів, почитати відгуки гостей, які вже відвідували кафе або ресторан.
Як правильно і швидко зарезервувати столик?
Спочатку важливо забронювати необхідну кількість столиків, щоб точно бути впевненим, що на вас чекають і все готово до майбутнього святкування.
Більшість сучасних закладів пропонують швидкий варіант резерву в режимі онлайн. Для цього достатньо заповнити запропоновану форму:
- Вказати ім’я та контактний номер для зворотного зв’язку.
- Вибрати відповідну дату і визначитися з часом проведення конкретного заходу.
- Вказати кількість гостей.
- Вибрати зал із запропонованого списку.
- Залишити власні побажання, стосовно майбутнього корпоративу.
Після цього із замовником зв’яжеться менеджер закладу для прийняття всієї інформації та обговорення інших важливих деталей.
Ідеальне меню – ніхто не піде голодним
Щоб Ваш корпоратив у Києві пройшов не тільки весело, але ще й смачно, слід подбати про меню. На вибір страв впливає одразу два основні чинники:
- Певна кількість запрошених гостей.
- Індивідуальні переваги кожного гостя.
В обов’язковому порядку стандартне меню повинно містити різні позиції з наступних категорій: холодні закуски і салати, гарячі закуски і основні страви, хлібобулочні вироби, різні сети – м’ясні та рибні.
Переваги проведення корпоративів у FIJI LOUNGE BAR
Обираючи FIJI LOUNGE BAR для проведення власного корпоративу, кожен замовник отримує особистого менеджера, який допоможе організувати захід “від” і “до”. Завдяки індивідуальному підходу до гостей, вдасться задовольнити запити та вподобання кожного. До уваги гостей будуть запропоновані приклади стандартного корпоративного меню, на основі якого вдасться створити своє – ідеальне меню з оптимальним поєднанням страв і напоїв.
Велика і маленька компанія: як відзначити корпоратив з комфортом?
Власники компаній і фірм часто стикаються з двома поширеними проблемами в процесі організації корпоративів:
- Де розмістити таку велику кількість співробітників?
- Де розмістити невелику кількість співробітників, щоб усім було комфортно?
Спеціально для цього заклади в Києві пропонують кілька варіантів залів із різною кількістю посадкових місць. Наприклад, маленькими вважаються компанії, де кількість гостей не перевищує 15 осіб, а великі – це компанії з 70-100 осіб.
Розважальна програма
Організувати Ваш корпоратив у Києві може команда професіоналів, яка знає все про святкування заходів з урахуванням заданої тематики, стилю.
В якості розважальної програми часто вибирають:
- Індивідуальне караоке із заготовленими піснями.
- Виступ Dj з популярними треками.
- Ведучого заходу, який не дозволить нудьгувати.
- Вокаліста, який готовий виконати улюблені пісні кожного гостя.
Додатково можна скористатися послугами декоратора, який оформить зал у певному стилі, викликати фотографа, щоб закарбувати важливі моменти.